Menu

Systeem van drie REGELS

Sommige spelers proberen om geld te winnen bij roulette door het kopen van een honderd procent winnende game-systeem. Verkopers beloven snelle verrijking ten koste van de geheime wedden systemen. Kortom, dit is pure misleiding. Verhoog uw kansen om te winnen bij roulette is mogelijk, maar er is geen noodzaak om te betalen voor het. Bijvoorbeeld, een winnende systeem van drie regels om uw kans om te winnen, maar het is gratis gokkasten. En wat te denken van complexe wiskundige systemen roulette weddenschappen moeten apart praten.

Allereerst moet u begrijpen en onthouden dat elke spin van het wiel in de online roulette is volledig willekeurig. Bijvoorbeeld in het spel de rode viel drie keer op rij, maar de kans dat de volgende herfst weer de rode blijft 50/50 (afgezien van nul lunge). Elke spin van het roulette wiel is willekeurig en volledig onafhankelijk van de vorige en de volgende. Zo zal niemand ooit in staat zijn om het resultaat van elke spin van het roulette wiel te voorspellen, omdat het spel alleen is gebaseerd op geluk van de speler.

Dus als je begint aan hun wiskundige weddenschappen systeem te gebruiken, doet u dit op eigen risico, zonder enige garantie om te winnen. De wiskundige weddenschappen systeem bij het spelen van online roulette is in strijd met de beginselen van het spel, want elke draai van het wiel is volledig willekeurig en onafhankelijk van de vorige. Heel eenvoudig, mathematische statistiek, en alle formules zijn absoluut nutteloos in dit spel. De wiskundige probleem wordt opgelost door wiskundige methoden met absolute zekerheid. Het resultaat van het roulettespel basis van het geval, is alleen afhankelijk van uw geluk. Uw kennis en vaardigheden kan slechts uw geluk in het spel, niets meer.

Daarom adviseert om in te zetten in het spel met de grootste kans om te winnen, maar winnen bij dergelijke tarieven zou minimaal zijn. Daarom is geen gebruik in het spel, integendeel: het goed kunnen organiseren geluk en uit te halen het maximale voordeel. Eigenlijk is de drie regels van de strategie hoopt op geluk, maar maakt gebruik van intelligentie om de kans om te winnen te verbeteren.

Regel één: de Europese versie van roulette spelen

In een online casino, heb je altijd een keuze, gebruiken en slechts spelen in de Europese versie van roulette. In de Europese versie van 37 vakjes en een nul. In de Amerikaanse versie van het spel 38 slots en twee nul. Het hele punt in deze uitbreiding slot nul. Het aandeel van de gokhuizen in Europese roulette is 2,7%, terwijl in de Verenigde Staten al 5,26%. Het kiezen van een Europese versie van het spel, heb je al aanzienlijk verhogen van uw kans om te winnen.

Regel twee: sommigen doen beter inzetten

Wanneer wedden op de roulette wiel, wees voorzichtig. Reken er maar niet op een individueel nummer: de kans op het winnen van zijn ongelooflijk laag en niet in verhouding staan tot de mogelijke winst.

Regel drie: de prijs die moet worden gedaan

Elke weddenschappen waar de kans om te winnen zijn extreem hoog. Het tarieven met gelijke kansen: hoog / laag, even / oneven, rood / zwart. Betalingen op deze tarieven zijn laag - 1: 1, maar de kans op het winnen van de grootste.

 
>